Hírek, aktualitások

Sikerrel zárult az országos Lions Nap 2019. április 29. 12:43 Sikerrel zárult az országos Lions Nap

Az idén 30 esztendős Lions Clubok Magyarországi Szövetsége 2019. április 27-én országosan egészségnapokat rendezett Lions Nap névvel. Ez a kezdeményezés nem csupán arra irányult, hogy egészségfejlesztő és betegségeket megelőző programokkal szolgálja a rászorultakat, hanem alkalmat kínált a hazai Lions közösségek és jószolgálati munkájuk megismertetésére és népszerűsítésére a társadalomban.

bővebben arrow_forward
Lions Nap - Véradásra is lehetőség lesz a budapesti egészségfesztiválon 2019. április 24. 13:55 Lions Nap - Véradásra is lehetőség lesz a budapesti egészségfesztiválon

Mindenkit színes programokkal, szeretettel várunk a 2019. évi Lions Nap budapesti egészségfesztiváljára, amelyet 2019. április 27-én délután 14 és 18 óra között - a Budapesti Orvostanhallgatók Egyesületével közösen - rendezünk a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Elmélet Orvostudományi Központjában (Bp. IX. Tűzoltó u. 37-47). Az Országos Vérellátó Szolgálat véradást is szervez.

bővebben arrow_forward
X. Jubileumi Kantharosz Gála - Győr 2019. április 05. 18:00 X. Jubileumi Kantharosz Gála - Győr

Valóban páratlan élmény, kellemes társaság, csúcsborok, felemelő muzsika és szívet melengető cél jellemezte ismét a Kantharosz Gálát Győrben, amelyet 2019. április 05-én, immár tizedik alkalommal rendeztek meg. A Gálát megtisztelte dr. Chrabák László kormányzó Úr is, aki külön gratulált az est főszervezőjének, Pió Mártának.

bővebben arrow_forward
Átalakul a Wanatka Központ 2019. március 02. 15:00 Átalakul a Wanatka Központ

A Wanatka Központ szolgáltató központtá történő alakításának újabb fontos állomásához érkeztünk 2019. március 2-án. Az irattár rendezését ősszel kezdtük el, melyet a terveknek megfelelően most szombaton egy kicsiny de annál lelkesebb csapattal fejeztünk be. Köszönet dr. Milter Annának és Süle Jánosnak az áldozatos munkájáért!

bővebben arrow_forward
Kormányzói képzés - Chicago 2019. február 15. 09:00 Kormányzói képzés - Chicago

Idéntől a kormányzói képzést nem a világkonvenció előtti napokban, hanem mindig februárban tartják Chicagoban. Hazánkat Boronkay Gusztáv első és Keys Mária második alkormányzó képviselte. A rendezvényen 37 osztályteremben, 15-20 fős csoportban képzik a leendő kormányzókat. Horváth Miklós PDG a nem európai francia nyelvűeket tanította.

bővebben arrow_forward
Régióértekezlet a Wanatka Központban 2019. február 14. 16:00 Régióértekezlet a Wanatka Központban

A Wanatka Központban tartották meg az I. régió értekezletet 2019. február 14-én, amelyen a 16 klubból 12 klub képviseltette magát. Dr. Fogarassy Csaba régió elnök, valamint dr. Kökény Mihály, illetve Hunyadi János zónaelnökök a 2019. április 27-én megtartásra kerülő központi Lions egészségnappal kapcsolatos tervekről, előzetes egyeztetésekről tájékoztatta a jelenlévőket, akik valamennyien támogatásukról, illetve részvételükről biztosították a szervezőket.

bővebben arrow_forward
Magyar siker a Béke-poszter pályázaton 2019. február 11. 10:00 Magyar siker a Béke-poszter pályázaton

Agócs Noémi Eszter rajzával a nemzetközi Béke-poszter pályázaton - "Kindness Matters" - a fődíjas mellé kiválasztott 23 díjazott, u.n. "Merit Award Winner" egyike lett! Közel 600 000 rajz készült a pályázatra világszerte, melyek különböző szinteken - helyi, district, multidistrict - méretődnek össze, végül 116 rajz került a nemzetközi zsűri elé.

bővebben arrow_forward
Elhunyt Leo Lindblom 2018. december 20. 14:00 Elhunyt Leo Lindblom

A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége fájó szívvel értesíti klubtagjait, hogy finn barátunk, Leo Lindblom elhalálozott. Ő volt az az igaz lion, aki dr. Czeglédi László barátunkkal együtt, harminc évvel ezelőtt megálmodták és útjára indították a magyar lions mozgalmat.

bővebben arrow_forward
Kabinetülés - 2018. II. 2018. augusztus 24. 18:41 Kabinetülés - 2018. II.

Első Kabinetülésre 2018 augusztus 24.-én került sor a Wanatka Központban. A kabinet üléséről szóló jkv-et valamint döntéseiről szóló határozatait is a megújúlt lions.hu honlapon olvashatjátok Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy a cabinet elfogadta és meghírdetésre kerültek a 2018-2019 évi pályázatok melyeket a lions.hu honlapon a páylázati menűpontban olvashatjátok.

bővebben arrow_forward

Hír kategóriák

Club híreink


Club események


1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.Adószámunk:

Számlaszám:


cím: ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba